Afscheid van Robin

Afgelopen zaterdag ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van onze leerling  

Robin Methorst

Wij zijn geschokt en intens verdrietig Robin te moeten missen als leerling van De Blink. Kwetsbaar, ontwapenend en innemend. Altijd zichzelf, voor altijd in ons hart. Robin mocht maar 18 jaar worden. We hebben 14 jaar van Robin als leerling mogen genieten.  

Omdat het afscheid nemen en herdenken in de huidige omstandigheden uiteraard anders dan anders verloopt brengen we iedereen bij deze op de hoogte van een aantal mogelijkheden die er zijn om Robin te herdenken. 

Omdat het niet mogelijk is een condoleance-avond te houden is er een online condoleanceregister geopend. Hier kunnen mooie herinneringen aan Robin worden achtergelaten. Dit kan via: www.uitvaartzorgsimonebeijer.nl/condoleance/robin-methorst

Op school is er een gedenkplek ingericht. Anders dan anders is deze niet in de klas maar in de tuin aan de achterkant van de school. Hier kunnen leerlingen een herinnering, tekening of alles wat ze kwijt willen richting Robin en zijn familie, plaatsen. Als herinnering of voor jezelf als rouwverwerking. Deze plek is dagelijks tussen 9.00 en 15.00 uur toegankelijk. U kunt langs de hoofdingang van de school rechtdoor lopen. Tegenover de ingang van De Wending kunt u het hek in bij de fietsenstalling. Rechts achter de fietsenstalling vindt u de schooltuin en de gedenkplek.

Binnen de school organiseren wij een digitaal prikbord. Hierin plaatsen we foto’s die van Robin gemaakt zijn tijdens zijn periode op De Blink. Deze kunt u zien in de gedenkplaats in de tuin.

Wat zullen we Robin intens missen.