Team

Elke leerling groeit met goede begeleiding en ondersteuning van school. Ons team bestaat uit leraren, onderwijsondersteuners en andere professionals.

Begeleiding in de klas

Elke groep heeft één of meerdere leraren. Iedere leraar is de mentor van een aantal leerlingen. Enkele (dag)delen van de week zijn er onderwijsondersteuners in de klas. De praktijkvakken worden gegeven door praktijkvakdocenten of praktijkondersteuners. Ook is er een vakspecialist sport en beweging.

Specialisten op school

Binnen de school werken een orthopedagoog, een logopedist en ambulant begeleiders vanuit de zorg. Deze laatste groep wordt meestal betaald vanuit een persoonsgebonden budget, uit de Wet Langdurige Zorg, of vanuit de Jeugdwet. De begeleiding wordt meestal gegeven door medewerkers van Reinaerde.

Trajectbegeleider

De trajectbegeleider coördineert stages en helpt bij de aanmelding voor leerplekken en stages. Samen met de mentor, leerlingen en ouders stelt hij of zij de invulling van het stagetraject vast. Ook ondersteunt de trajectbegeleider de stagebegeleiders en begeleiders werkend leren.

Begeleiders stage en werkend leren

Tijdens hun stage of leerwerkplek krijgen leerlingen extra begeleiding van stagebegeleiders en begeleiders werkend leren. Zij helpen de leerlingen met hun doelen, voorbereiding op werk en werknemersvaardigheden.

Meer nodig?

Heeft je kind meer nodig? Dan zorgen we met een speciaal team dat je kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Werken bij De Blink

Je bent welkom! Onze vacatures vind je via deze website. Heeft het speciaal onderwijs jouw hart? Abonneer je op onze job alert en we houden je op de hoogte van nieuwe vacatures.

Werken bij